За ENFORMAK PT - Елит Пластикс , Екструдерни шнекове ,Цилиндри , Екструдери , Производство на пластмасови детайли

Отиване към съдържанието

Главно меню:

За ENFORMAK PT

Цилиндри и Шнекове
ENFORMAK P.T. A.S. е основана през 1980 като цех, производство на резервни части за шприц екструдерни машини и гумено каучуковата промишленост, Фирмата ни се е отвърдила като водещ турски производител на шнекове  цилиндри и основни компоненти на машини за обработка на пластмаси .

Оттогава работилница се е превърнал в иновативна компания с високо квалифициран персонал. Сътрудничеството с суровинни производители и изследователски институти позволява нашия технически отдел за проектиране да борави с най-новите технологии и да предоставя съвременни решения на клиенти с високи изисквания и сложни производствени проблеми.

От самото начало Енформак концентрира  усилията за развитие и модифициране на шнекове и цилиндри  за по-добра им износоустойчивост , по-висока производителност, по-ниска консумация на енергия, както и различна повърхностна обработка и покриващи техники . Целта е непрекъснато да се подновява изискванията, ориентирани от клиента, общуването с водещи организации в подобряването и проследяване на пластична обработка и промишлеността, които участват в национални и международни пазари, като използват техническата ни опит, качествено разузнаване и технически капацитет .
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню