Единичен Шнек - Елит Пластикс , Екструдерни шнекове ,Цилиндри , Екструдери , Производство на пластмасови детайли

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Единичен Шнек

Цилиндри и Шнекове > Шнекове
Благодарение на дългогодишниат опит и знания, Enformak PT произвежда специално проектирани  шнекове с доказана високопроизводителност, които отговарят на всички изисквания за пластифициращият процес в модерното оборудване и предлага голяма производителност и надежност.
  • Стандартни шнекове

Стандартните шнекове се произвеждат с 3 секции и се използват за екстудиране и шприцване . Когато се налага да се работи с специална суровина може да се добави секция за смесване като опция . По долу са описани различните модели които произвеждаме както можем и да се съобразим с вашето изискване.

  • Шнекове с интегрирана бариера (EBM)

Смелени или регенерирани пластмаси с ниска стойност на PFI са трудно да се захранва и да се движат както и да се топят . Затова те предлагат ниско ниво на ефективност при преработката.
С цел отстраняване на проблемите, които произтичат от тези характеристики и да се подобри капацитета на топене и качество, ние произвеждаме Защитни бариери и MAILLEFER на тип шнекове EBM.

Шнекове произведени с защитна бариера (EBM)  , които разделят разтопени пластмаси от
твърда пластмаса предлагат следните предимства;

• Стабилна и висока мощност,
• Минимално налягане при топене на промяната на температурата,
• По-високо качество на стопилката при по-ниска температура ,
• По-добро разпространено смесване,
• По-добри резултати за обработка на регенерат от смлени материали ..
Проектирането на  EBM шнекове също се прилагат по отношение на шприц шнекове и  предлагат следнотите предимства;
• По-кратко време за охлаждане и миниална деформация на долна част , по-ниска температура и по-добро качество на стопилката,
• По-малко ползване на добавки за цвета на главната партида ,предлага  по-добро смесване и разпръскване на стопилката,
• Работа с по малко налягане  като по този начин се получават по-кратки цикли.
Шнековете EBM предназначени за екструзия и шприцване може да имат различни дизайни , което осигурява по-интензивно смесване испособност за смесване на агломератни компоненти.Допълнително използването на смесител тип ананас осигурчва по-интензивно разпределителна способност за смесване и се използва също за ефективно разпределение на пигментите, оцветителите, UV стабилизатори, приплъзване и анти-блок добавки.

Защитните крила в инжекционни и екструдерни шнекове са добри дисперсанти смесители.
Пулсиращи смесители с дълбок канал, за по ниска компресия на екструдерни и шприцови шнекове. Резултатът е отличен ,смесване без високо срязване. Ние можем да използваме тези миксери за екструзия и инжектиране. Специално 3D смесваще секции осигуряват високо продуктивно смесително изпълнение . 

Висока смесване и диспергиращи способности.

Разпределително смесване на различните зони съчетано с полимерна компресия. Те се препоръчват за къси шнекове за обработка на материали с ниско PFI .
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню