Възтановителни Ремонти - Елит Пластикс , Екструдерни шнекове ,Цилиндри , Екструдери , Производство на пластмасови детайли

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Възтановителни Ремонти

Цилиндри и Шнекове
Ново или ремонтирано , кое е по добре ?

Фирма ENFORMAK PT предлага възтановителни ремонти на цилиндри и шнекове както и на други съоражения . Фирмата разполага с експертен персонал който след измерване на износените цилиндри и шнекове ще прецени дали се налага да се направи ново или може да се ремонтира старото. Експертите може да установят причините на износването ако то е настъпило по рано от предполагаемото и да предложат вариянт за преустановяване на износването както и удължаване на живота на цилиндрите и шнековете. Също така може да се направят добавки към старите части за по качествено и бързо производство.

Благодарение на нашата система за архив, където можем да водим записи по проекта и на продукта на нашите клиенти, ние сме способни да извършваме мониторинг на ремонтите и  на периодите за подновяване на продуктите. Това ни позволява да се осигури правилнота и точна информация  за нашите клиенти и да информираме своите клиенти за открити щетите и възможните вреди, които може да се получи  в продуктите и да вземат съответните необходими мерки.

Ремонт на цилиндри
Благодарение на нашите специални машини и производствена технология за обработка, продуктите, които сте решили да  бъдат ремонтирани ще бъдат възстановени до състояние, което е равно или дори превъзхожда нова такава част.

Цилиндрите които позволяват да бъдат ремонтирани на границите на абразия, драскотини и щети могат да бъдат повторно обработени със специално дълбоко сондиране, след вграждане на специално обработена риза се обработва на машини и отново се закалява . Тези цилиндри най вече могат да бъдат  използвани за шприц машини и са с дълъг живот.
Ремонт на шнекове
Шнекът, които е във рамките на поправими граници на абразия, драскотини, щети, счупвания или наранени резби, подлежи на ремонт чрез заваряване на върха на резбите с плазмено прахов метод и прилагане на сплави устойчиви на абразия и корозия, базирани на различни сплави като Fe, Co или Ni, Ремонта се извършва на нашата CNC - контролирано специална PTA (Plasma Transferred Arc) и след обработка шнека да бъде възстановен до работният  диаметър. Ако е необходимо, шнека се закалява отново.

Нашата система за ремонт и ревизия включва и промени в проекта и / или допълнително се обединяват допълнения (смесители, облекчители на налягането и т.н.) от нашия технически отдел в рамките на ограниченията, определени за тези винтове, които не са били изложени на извъннормено  износване и корозия.

В допълнение, следните части и проблемите може да бъдат ремонтирани или възпроизведени по време на процеса на преразглеждане;
•     Счупени валове
•     Всички видове ключове или сплайн ревизии
•     Повърхностно покритие и полиране
•     Изправяне на огънатите Шнекове
•     Преразглеждане на възвратни клапи и ракетни дюзи
•     Ремонт на счупени напречници и др ...
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню